HTML

Krisztike

Friss topikok

  • witch77: na, ez nekem kimaradt... ezek szerint még nem tudok mindent a motorozás és az eső kölcsönhatásairó... (2015.02.10. 12:41) Esőben motorozás...
  • witch77: Ne légy igazságtalan, szempillarebegtetős nem méltó Baloo barátom, eddig is szólt a blog olyan dol... (2013.07.29. 17:06) Epilógus
  • witch77: Köszönöm :) A lustaság, mint gátló tényező leküzdése után folytatom, ígérem :D (2013.06.03. 17:04) Felfelé a gödörből... ?
  • Ismeretlen_82566: Köszi... akkor is vigasztalhatatlan vagyok... :( Már csak 9 nap... :( (2012.12.10. 19:24) 2012.12.04. kedd
  • Ismeretlen_102606: hehe ez borzasztó... (2010.11.24. 00:28) 2010.10.23. szombat (már 24. vasárnap)

Címkék

2013.01.15. kedd

2013.01.15. 15:25 witch77

Kedves reggeliző vendégek! Kérem, figyelmesen olvassák el az alábbi javaslatokat és a lehetőségekhez képest igyekezzenek azok betartásával munkámat segíteni!

- szíveskedjenek mellőzni az asztali szemetes használatát! A kiürült minivajas, minilekváros és minimézes tasakokat-papírokat-dobozkákat hagyják szerteszéjjel a terítőn (lehetőleg pofával lefelé), a felszolgáló imádja a kismillió dolga mellett még ezeket is egyesével begyűjtögetni, majd ragacsos kézzel tovább kapkodni!

- a kakaópor helyes felhasználási módjához kérem, alkalmazzák az 1/3 - 2/3 törvényt: 1/3 a csésze tejbe, 2/3 mellé, majd a csészén kívülre került 2/3-ot a lehető legalaposabban igyekezzenek a terítőbe masszírozni. A felszolgáló egyszerűen rajong a terítőcserélésért, főként a 2 méter átmérőjű kerek asztal csúszásmentes felületén!

- a tojásfőző használatát ne is próbálják elsajátítani! Rém bonyolult!!! A nyeles tojástartót a főző szélére kell akasztani, így a tojások a zubogó vízbe merülnek és megfőnek - néhány kivételtől eltekintve ember nincs, aki ezt abszolválni tudná! Egyszerűen vigyék a nyers tojást az asztalhoz, törjék fel, majd a tartalmát folyassák szét a terítőn (esetleg a széken és a földön is)! A felszolgáló imád terítőt cserélni, mint azt fentebb már említettük, valamint mennyei boldogság számára a beszáradt tojást sikálni!

- kenyér/zsemle/kifli vágásánál kérem, különös gonddal igyekezzenek a morzsákat a lehető legnagyobb sugarú körben eloszlatni önmaguk körül - jelentős mennyiséget juttatva az asztal alá és a leghozzáférhetetlenebb sarkokba is! A felszolgáló kedvenc időtöltése a porszívózás, minél kacifántosabb helyeken, annál inkább!

- kérem, semmilyen körülmények között ne rendeljenek meg mindent egyszerre!!! Ha a kávéskanna utántöltését kérik, csak akkor szóljanak, hogy tejet is szeretnének még, amikor a felszolgáló megérkezett az új kávéval! És csak miután már másodszor szalad az asztalhoz (immáron a tejjel), akkor szóljanak, hogy kakaóport is kérnek! Minél távolabbi asztalról van szó, annál inkább! A felszolgáló ugyanis rém rosszul érezné magát, ha a napi 10 kilométer helyett csak 3-at futna, még a végén fitnessbérletet kellene vennie!

- szíveskedjenek minden újabb pohár narancsléhez új poharat elvenni a tálcáról, az egyszer már használt poharuk újratöltése szigorúan tilos!!!! Minél többen ülnek egy asztalnál (különösen 6, vagy még több vendég esetén), annál inkább ajánlott a reggeli mellé fejenként 4-5 pohár narancslé elfogyasztása - természetesen mindig új pohárból. A felszolgáló a mennyekben fogja érezni magát, amikor 25-30 pohárral megrakott tálcákat kell a pultba trógerolnia, elmosogatnia, majd visszahordania a reggelizőbüféhez!

- miután végeztek a reggelivel, még ücsörögjenek egy laza órácskát az étteremben, hogy a felszolgáló véletlenül se tudja elkezdeni a reggelizőbüfé lebontását, a porszívózást és az ebédre-vacsorára való átterítést! Teljesen összezavarodna, ha véletlenül egy napon végre időben tudna ezekkel végezni és egyszer nem lenne az a rettenetes érzése, hogy el van úszva és csak rohan maga után... talán még pszichiáterre is szorulna!

Figyelmüket hálásan köszönve, együttműködésükben bízva maradok idegroncsként:

Az Önök felszolgálója

Egyébként jól vagyok, sőt, megdöbbentő módon jól érzem itt magam - még az elmebeteg főnök-konyhafőnök minden macerálása, beszólogatása, seggfejsége ellenére is. Én magam is meg vagyok ezen döbbenve. Az eddigi 26 nap alatt 3 szabadnapom volt, a fennmaradó 23 napban pedig 210 órát dolgoztam, mindennap 7-kor kelek, alig eszem, alig alszom, és mégis valamiért élvezem. Pedig ezt aztán sosem gondoltam volna, hogy ilyen kevés pihenéssel ennyi meló mellett ilyen remekül el tudok üzemelni - az meg hogy mellé még jól is érzem magam, abszolút X-Akta... ez a világvége jó hatással lehetett rám :) Pedig közben még 3 napig olyan beteg is voltam, hogy alig láttam, duda fej, eldugult orr, könnyező szemek, köhögés... aztán beszedtem pár szem echináceát, tegnap végre kialudtam magam, és nagyjából el is múlt a dolog - ez is fura... ha én beteg vagyok, akkor beteg vagyok legalább egy hétig és szenvedek, mint a kutya, most nem így volt. Ja, és a pénz... hát ennyi jattom még életemben nem volt, csak kapkodom a fejem! A fizetésre mondjuk kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják kompenzálni ezt a mérhetetlen mennyiségű túlórát, mert a decemberi fizetés alap volt, most ezek után vagy megkapom szabadnapban, vagy a szezon végén egyben elszámolják. 

Na, mára ennyi, most nem vagyok igazából grafomániás hangulatban, de jelentkezem még hamarosan, addig is legyetek rosszak és erkölcstelenek, pussz és pá Mindenkinek! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://witch77.blog.hu/api/trackback/id/tr125330136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása