HTML

Krisztike

Friss topikok

  • witch77: na, ez nekem kimaradt... ezek szerint még nem tudok mindent a motorozás és az eső kölcsönhatásairó... (2015.02.10. 12:41) Esőben motorozás...
  • witch77: Ne légy igazságtalan, szempillarebegtetős nem méltó Baloo barátom, eddig is szólt a blog olyan dol... (2013.07.29. 17:06) Epilógus
  • witch77: Köszönöm :) A lustaság, mint gátló tényező leküzdése után folytatom, ígérem :D (2013.06.03. 17:04) Felfelé a gödörből... ?
  • Ismeretlen_82566: Köszi... akkor is vigasztalhatatlan vagyok... :( Már csak 9 nap... :( (2012.12.10. 19:24) 2012.12.04. kedd
  • Ismeretlen_102606: hehe ez borzasztó... (2010.11.24. 00:28) 2010.10.23. szombat (már 24. vasárnap)

Címkék

Egy milliárdos üzlet alapjai... avagy szabadulnék a tengerimalacoktól :D

2015.10.31. 19:23 witch77

„Nem barátok, de teljes meggyőződéssel foglalt helyet a gróf úr”

(mondjuk szerintem pontosan úgy ült, mintha a 7-es buszon ülne és várná a megállóját :D Azt hiszem, a végállomásig mehetett, mert vagy fél órát ült ott mozdulatlanul, ugyanezzel az egykedvű, fásult arckifejezéssel, aztán egyszer csak felkapta a fejét, körülnézett, felállt, és puhán, kecsesen kiszökkent a dobozból. Igazi gyagya macska :D :D :D )

 

 

Krisztina                  A doboz az doboz. Még ha lakik is benne egy kalitkás tengeri malac, az ősi macskatörvény szerint akkor is bele kell ülni és kész.

 

Krisz                       Az ott egy tengeri malac?!

 

Krisztina                  Igen, az EGYIK tengerimalac...

 

Babó                       Jujjjj...és ha megeszi a malacokat?

 

Krisz                       Akkor nem vacsorázunk

 

Babó                       huhh..mar ettem amúgy is...

 

Zsolt                       Nem eszi meg, pedig biztatom, hogy ne fogja vissza magát!

 

Krisz                       Zsolt hát mutasd meg neki, h hogyan is csinálja!

 

Hermina                   Hízó? A rendes vágótengerimalac 8 kiló is megvan Peruban....

 

Krisztina                  Persze, biztatod... mert azt elbírná a lelked, hogy évek óta macskakakákat gondozol, de óriáskígyókakává lenni nem engeded őket !?

 

Zsolt                        Elbírná. A macska kaksi azért mégsem boaszar!

 

Hermina                  ...biztos ti értitek ki mit eszik meg, de én már nem tudom követni....

 

Zsolt                       A macskát a tengerimalacok, azokat pedig a Krisz akarja!

 

Krisztina                 Nekem már mindegy, ki/mi kit/mit eszik meg, csak tengerimalacmentesedjen már végre a hajlék!!!

 

Babó                       Én akár már nyersen is a lakásukkal együtt… de ínyenceknek gourmet-gasztronómiailag is meghirdettem...    A lényeg: a malacok bepácolása vagy baconba göngyölve hagymás tört  krumplival. Tengerimalacait ketrecestől azonnal elajándékozná gazdája, családi okok miatt. Jelige - Csakis szerető gazdinak!!!!

 

Hermina                  Olyasmi lehet, mint a nyúlhús, kb ugyanazt eszi.

 

Zsolt                       Az lehet, bár ezeken nincs hús szerintem.  Csak szőr, csont, meg  síp.

 

Krisztina                 Babóka, dolgozzunk össze:  viszem a vágóállatot, Te megfőzöd egy gyönyörű és finom bármivé, leszelfizzük, majd a következő külföldi zenekarral feletetjük, mint ungarische spezialität... na???

 

Hermina                  Nálatok se merek enni többet, ki tudja, mikor milyen állat kerül a kondérba.....  

 

Zsolt                       Nem mindegy?! Hús- hús!

 

Babó                       basszus...most kapcsolok.. hááát a szombati zombiverseny első két helyezettjének a díja lehetett volna...áááá..rendezzünk másikat és ennyi!! Szia. Nyertél. Nesze. Tiéd mind az egész...!!!

 

Krisztina                 áááááá meeeeennyi eszed van, Babóka?!?!? Hát itt a megoldás!!! Felajánljuk valami gyerekrendezvényen tombolafődíjnak őket, és hiába a felvilágosult szülő, aki már előre ideggyengeséget kap a fődíj láttán, mert tudja, hogy ezek haszontalan, semmire-se-jó, harapós, büdös, zabagép üzemmódú, trágyatermelő, csak terhes felelősséget és melót generáló evolúciós zsákutcák, ha már megnyerte a gyerek, akkor az úgyis kicirkuszolja, hogy haza kelljen vinni az édi-bédi-puha-szőrös-aranyos nyereményállatkáját  :D

 

Babó                      Ezek meg már ráadásul előnevelt, gyerekbarát példányok is. Fájó szívvel és lefittyent szájjal kell ketreccel együtt odaadni,de közben ismételgetni, hogy ugye vigyáznak rájuk, ugye érdeklődhetünk majd felőlük, meg hogy azért nagyon megnyugtató látni azt, hogy jó és állatszerető (apukát látván biztos is) családba fognak kerülni.  Jahh és ha kicsinyeik lesznek, akkor azok sajnos allergiás betegséget okozhatnak a családban, de ne keressenek!!! Minden jót, viszlát!!

 

Zsolt                      Haha!

 

Krisztina                 Te csak ne röhögj. Te vagy az, aki nem vagy hajlandó veszni hagyni a sok hónapon át ezekbe a genetikai tévedésekbe teljesen céltalanul és feleslegesen beleölt befektetéseit!

 

Zsolt                       Már hogy hagynám veszni??! Akkor mi lesz a gyerekek tombola nyereményeivel?

 

Krisztina                 aham. Szóval megvan a megoldás végre???  Azt már rendben viseli a lelked, hogy 7 teljes hónapon át gondoztál, pénzeltél, etettél, ganéztál, stb-stb. két teljesen tápláléklánc-negatív házikedvencnek tűnő púpot, akiket végül nyájas ajándéknak álcázva rátelepítesz egy gyanútlan, boldog család hátára?

 

Zsolt                       Vagy lehet, nyitok a szomszédban egy vendéglátó ipari egységet ''Tengerimalac sütöde'' névvel... De szaporításban és beszállításban is gondolkodom, az új éttermem részére.

 

Babó                      ok. De nekem ehhez mi közöm lenne… volna... akármi… nem értem…

 

Krisztina                 na-na, csak lassan a testtel! Semmiféle szaporítás, tenyésztés, beszállítás, előnevelés, gondozás, befogadás, tartás, vagy ilyesmi, vagy hasonló, vagy bárakármi, vagy eburafakó!!! Maximum étterem, de ehhh, Szívem, semmi üzleti érzéked... szerinted ez egy vevőcsalogató név???? Frászt!!! Magic Sandwich lesz a neve - az ételeink alapja egy gyártási titokként kezelt, levédetett recept alapján készült, különlegesen egzotikus húspogácsa lesz (itt jössz Te a képbe, Babóka – ezt Nálad jobban kitalálni és elkészíteni senki nem lehet képes), melyből első körben 6 féle szendvicset készítünk majd, aztán a későbbiekben tovább bővülünk, terjeszkedünk…

 

Babó                       jaajj minggyáá’ gondoltam! Megint csak a melóó.. yuppiiii...

 

Krisztina                  óóóóó... ne izélj már Babóka, most már tényleg, de igazán, számítunk Rád!!! Éppen most készülünk letenni  a világ valaha volt legnagyobb és legsikeresebb étteremláncának első alapkövét!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://witch77.blog.hu/api/trackback/id/tr268046130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása